Digitala Optioner

vinst-pengarDigitala optioner är en typ av finansiella instrument som gör det möjligt att få en mycket hög avkastning på sina investeringar. Exakt hur mycket man kan tjäna på varje affär varierar mellan olika mäklare. Det är vanligt att man kan få 90% eller mer i avkastning på varje affär. På denna sida kommer vi att fokusera på att ge dig den information du behöver för att bli framgångsrik.

Digitala optioner är kända under ett flertal andra namn. Det mest kända av dessa namn är Binära optioner. De kallas dock även för allt eller inget optioner, över under optioner och en rad andra namn. På denna sida kommer vi använda namnen digitala optioner och binära optioner.

Vi rekommenderar att du läser så mycket du kan på denna sida innan du börjar handla. Detta kommer öka dina chanser att bli framgångsrik och undvika dyra nybörjarmisstag.

Mäklare

Att välja rätt mäklare är mycket viktigt när man vill handla med denna typ av optioner. Valet av mäklare kommer ha en mycket stor påverkan på dina chanser att tjäna pengar över tid. Du bör välja en mäklare som ger dig en så bra avkastning på optioner som möjligt. Det är också en fördel om man kan likvidera sina optioner tidigt. Detta ger dig möjligt att minska dina försluter när marknaden inte är på din sida.

Några av de bästa mäklarna på marknaden om du vill tjäna pengar är:

Hur man handlar med binära optioner

Att handla med binära optioner är mycket enkelt. Om du kan handla på nätet så kan du handla med denna typ av optioner. De flesta mäklare erbjuder mycket väldesignad och lättanvända handelsplattformar. Om du vill veta mer om hur du handlar med binära optioner så rekommenderar jag att du läser vår nybörjare guide här.

Tjäna pengar

Binära optioner kan vara en mycket lukrativ typ av investeringar om man vet hur de fungerar och förstår de risker som är förknippade med denna typ av investeringar. Det är många som förlorar pengar när de handlar med binära optioner p.g.a. att de spekulerar istället för att investera. De gissar när de köper optioner istället för att ta sin tid och bara investera pengar när de är säkra på att optionen har en bra relativ avkastning. Du kan lära dig mer om relativ avkastning här.

Om du bara bara köper optioner med bra relativt värde kommer du tjäna pengar över tid.

Tur eller skickligheter

Att handla med binära optioner kräver både tur och skicklighet. Skicklighet att välja ut rätt optioner som har en hög sannolikhet att ge en avkastning. Man kan dock aldrig med 100% säkerhet förutsäga framtiden och i varje enskilt fall krävs det därför tur för att marknaden skall utvecklas som man tänkt sig. En skicklig investerar kan över tid näst intill eliminera slumpfaktorn och tjäna mycket pengar.

Att handla med digitala optioner kan på många sätt likställas med att spela poker. Slumpen avgör hur varje enskild hand slutar men en skicklig spelare vet hur han investerar sina pengar för att alltid ha oddsen på sin sida och tjäna pengar över tid. På samma sätt kan du förvänta dig att tjäna pengar över tid genom att välja rätt optioner.

Legalitet

Handel med binära optioner är reglerad och det är bara mäklare med licens som får erbjuda handel med dessa instrument. Det är i nuläget bara ett fåtal länder som har regleringar för handeln och Sverige är inte en av dessa. De flesta mäklare använder sig av denna anledning av en licens utfärdad av Cypern eller Malta. Båda dessa länder är medlemmar i EU och mäklare som har en licens från dessa länder får erbjuda handel i hela EU området.

Olika typer av digitala optioner

Det finns ett antal olika typer av digitala optioner som man kan handla med. Utbudet av olika typer av optioner varierar mellan olika mäklare. Exotiska optioner kan ge 500% eller mer i avkastning.

Vanliga binära optioner är vanligen de som ger dig bäst chans att tjäna mycket pengar. Andra typer av optioner är svårare att förutsäga eller ger en lägre avkastning. Om du vill veta mer om olika typer av optioner så rekommenderar jag att du läser mer här.

Spelberoende

Spelberoende förknippas mest med hasard spel såsom casino, odds, poker, trav, och lotto. Man riskerar dock att utveckla ett mycket liknande beroende när man handlar med binära optioner, aktier och andra finansiella instrument. Risken är extra stor när man handlar med finansiella instrument där man snabbt kan tjäna och förlora mycket pengar. Den lyckokänsla man känner när en option slutar i pengarna är mycket lik den man känner när man vinner på spel. Den känsla man får när man förlorar pengar är också densamma. Det är därför mycket lätt utveckla samma destruktiva beteenden som vid spelberoende. Om du känner att din handel påverkar ditt liv negativt bör du söka hjälp frön stödlinjen eller annan speljour. De kan hjälpa dig.